mandag 7. mai 2012

Bøker

Jeg skulle gjerne lest flere bøker, men tida strekker rett og slett ikke til. Jeg leser helst om kveldene når jeg har lagt meg. Mange ganger tar det ikke så veldig lang tid før jeg sovner....ofte med boka mellom hendene, brillene på nesen og med lyset på. Det hjelper liksom ikke hvor spennende eller interessant boka er, jeg slokner...utpreget A-menneske som jeg er.

Nå har jeg gått til sengs med Jo Nesbø sin bok Panserhjerter over lag tid. Veldig spennende for den som liker krim. Boka har selvfølgelig grusomme detaljer, men anbefales virkelig for den som søker "nervepirrende" lesing! Panserhjerter er nå et avsluttet kapittel for min del og jeg skal gå igang med neste bok.
Denne boka ble jeg nyskjerrig på etter å ha hørt forfatteren Elaine Eksverd på KK-dagen i år (kanskje noen av dere var å hørte på henne??) Flott foredragsholder og såååå inspirerende: "Få sagt det! Moderne retorikk for alle". Mange nyttige ting å vite her! :-)

En annen bok som jeg har lest og som jeg anbefaler på det varmeste er Linda Olsson sin bok "La meg synge deg stille sanger". Dette er en bok som skildrer historien om to kvinner, i ulike faser i livet, som møtes og som gradvis nærmer seg hverandre. Mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie dukker fram i lyset og et uvanlig vennskap vokser fram...


Ha ei fin uke! :-)
8 kommentarer:

 1. Sånn er det mange ganger med meg også...sovner av!
  For tiden er det bare ukeblader som ligger på nattbordet mitt...masse fine interiørblader og ikke minst håndarbeid og hageideer...bøker for meg er mere høst, når det stormer rundt huset blir krimbøkene enda mer skummel...hi,hi!
  Ha en rolig kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Jeg leser litt i rykk og napp.....har ikke lest så mye i det siste, men har akkurat startet på en lovende bok av en dansk forfatter.

  SvarSlett
 3. Så flott med omtale av bøker. Det kan jeg like. Skal forhøre meg om den siste på biblioteket i morgen. Kanskje de har den, og hvis ikke, skaffer de den sikkert. Biblioteket er gull verdt.

  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Jeg elsker bøker, får nesten "panikk" av å ikke ha neste bok klar.

  Måtte smile for meg selv da jeg leste din beskrivelse av deg selv.
  Fant en god del likheter: Jeg er også 49 år, jeg har ei datter på 25 og en sønn på 22:)
  Har hund, ei tollertispe (den minste retriver-rasen)

  Ønsker deg en fin dag:)

  SvarSlett
 5. Jag har läst LInda olssons bok. Tyckte om den!

  SvarSlett
 6. Takk for boktips! Nr. 1 og 3 har jeg lest selv, bra bøker begge to! Den midterste var ukjent for meg, men så spennende og interessant ut! : ))

  SvarSlett
 7. Jeg er helt håpløs når det gjelder å lese skjønnlitteratur. Det har blitt mye fag de siste årene, ettersom jeg har tatt mange fag ved siden av jobben. Nå har jeg begynt på en bachelor i samfunn og kultur (les journalistikk) så det blir nok enda fem år med fagbøker ved siden av mer enn hundre prosent jobb.

  Skal sjekke ut den retorikkboka.

  Ha en fin dag! :o)

  PS
  Artig at du så meg på distriktsnyhetene. Morsomt prosjekt som lanseres i morgen, fredag :-)
  DS

  SvarSlett
 8. Bøker, det er noe jeg liker, selv om også jeg sover med en bok eller to på arma om kvelden. Du vet mora de forsyner meg med masse spennende bøker, og jeg er nesten altetende. Ha en fin dag.

  SvarSlett