søndag 18. november 2012

Liv og lyst og kos

Ferieuka går mot slutten og jeg har hatt mange dager "i eget tempo",
fylt av håndarbeid, litt husarbeid og masse KOS!
 
 
 
I helga har det vært landsbymarked her på plassen: "Liv og lyst i mørketid"  Mange utstillere, kortreist mat-opplevelser, lutefiskaften, damenes aften, akevittsmaking, ulike foredrag  og mange andre opplevelser å få med seg. Om du har lyst til å vite litt mer om markedet kan du se her.

Arrangørene sier blant annet :"Landsbymarkedet Liv og Lyst i Mørketid er et resultat av en tids arbeid for å få til en matfestival i Nordreisa. Vårt hovedmål er å bidra til økt fokus og bruk av lokale/regionale matprodukter, fremme attraktivitet og bolyst i regionen samt øke lønnsomhet og vekst for den enkelte deltakerbedrift". Det synes jeg jammen de har klart! Mye spennende å se i de ulike salgsbodene, flotte, lokale produkter. Får dessuten vann i munnen av å tenke på så mye lekkert de fire kokkene fra Kokkenes mesterlaug Troms tryllet fram for et ivrig publikum. Joda, det var smaksprøver an mas! Det har vært stor aktivitet og mange mennesker å se på Storslett i helga.

 
Ha ei fin ny uke!
 
 


6 kommentarer:

 1. Må si du har fått dreisen på bildene dine, må vist ta en titt på denne nedlastingsbehovet igjen. Da får du ha lykke til i ny jobb, ha en fin uke du også.🎅

  SvarSlett
 2. Høres trivelig ut med landsbymarked.
  Og smaksprøver takker man jo ikke nei til:))))

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så ut som en herlig ferie! Flotte bilder, spennende marked! : ) Ha ei fin uke! : ) Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Flotte bilder :) Må se om jeg skjønner meg på det bildeprogrammet.
  Ser ut som du har hatt en flott ferieuke, og ikke minst koselig helg :)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Høres deilig ut med ferieuke. Sjøl har jeg jobbe-hjemme-uke. Det er heller ikke verst. Skriver og øver, og innimellom blir det tid til husarbeid og håndarbeid :-)

  Hvilket fotoprogram er det du bruker?

  SvarSlett
 6. Lyder som en dejlig ferieuge. Og marked, dejligt. Jeg skal
  på Designskolens Julemarked i weekenden, gælder mig:))

  SvarSlett