søndag 24. mars 2013

Biscotti til påske?

 
 
Biscotti er gode kaffekaker/kjeks  og kan absolutt anbefales!
Formiddagen har gått med til å bake masse Biscotti,
kjekt å ha til glade påskegjester!
Smak av sitron og mandler...nam, nam!
 
Inspirasjonen har jeg hentet  her hos Trines matblogg,
men jeg har gjort en liten vri på oppskriften og så har jeg laget dobbel posjon.
 
 
Oppskrift (dobbel posjon):
ca.100 stk
 
Biscotti:
400 g mandler
8 eggeplommer
450 g sukker
5 ss vaniljesukker
6 eggehviter
1/2 ts salt
6 ss sitronsaft
Skall av 2 sitroner
800 g hvetemel
4 ts bakepulver
 
Ellers har jeg fulgt samme fremgangsmåte som i linken over.
 
 
Nå er det kaffe og smaksprøver! ;-)
God søndag til deg! :-)
 


16 kommentarer:

  1. Heisann! Her var det kommet mye fint siden sist jeg har vært innom (ble en liten bloggepause på meg) Det strikka påskeegget ble kjempe søt og kakene i dag ser gode ut :)
    Ønsker deg riktig god påske!
    Klem

    SvarSlett
  2. Hei og takk for hyggelig kommentar fra deg:) Koselig blogg du har med bla. mange flotte hekleprosjekter!
    Biscotti, ja det smaker nok deilig til påskekaffen. Trines matblogg brukes flittig her i huset også, mange flotte oppskrifter å finne der.
    Ei fin påske ønsker jeg deg:)

    SvarSlett
  3. Biscotti er deilig. Jeg forbinder det med herlige turer i fjellet. Har en venninne som alltid tar det med på tur :)
    Ha en fin kveld!
    Anette

    SvarSlett
  4. Høres og ser godt ut den baksten din, selv om jeg aldri har smakt det. Blir nok godt å knaske på utover for besøkende hos deg!
    Ønsker deg flotte dager videre :)
    Klem!!

    SvarSlett
  5. Det ser nydeleg ut. Kanskje eg skal lage slike, men bytte ut mandlar med solsikkekjerner eller graskarkjerner..
    Takk for koselege besøk hos meg :)

    Vonar du får fine dagar utover i påskeveka !
    Anne-Mari

    SvarSlett
  6. Takk for oppmuntrende kommentar inne hos meg :) Biscotti har jeg ikke smakt før, så kanskje det må prøves ut i påsken;) God påske til deg!

    SvarSlett
  7. Mmmmm, tusen takk som deler oppskriften, den har jeg lyst å prøve!
    Fiiiin påske til deg Britt.

    Klem fra Anne på landet.

    SvarSlett
  8. Mmmm ....det såg deilig ut. Kjekt at du linkar og deler oppskrift.....takk.
    Ha det godt og God påske, klem.

    SvarSlett
  9. Så deilig da. Kjekt å ha sånne i bokser til påske.
    Klem

    SvarSlett
  10. Takk for baketips! Har alle ingrediensene i hus....
    Det er hviledag etter to gode skiturer i knallvær i helga. Er dessverre ikke 20 år lenger. Blir nesten litt misunnelig på de unge jentene som fyker forbi meg i god stil.

    Riktig god påske!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  11. mmmm, det så virkelig godt ut.
    Ser det ordnet seg med Linkwithin.
    God påske
    Klem Tone

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg fikk det til tilslutt, takk for god hjelp! :-)

      Slett
  12. Nydelige daisier under her og dette er godt!
    Innom for å ønske deg ei riktig god påske, kos deg masse!! Klem fra mæ;)

    SvarSlett
  13. Mmmm, det hørtes aldeles godt ut! Kan nesten kjenne smaken i munnen av beskrivelsen og bildet ditt:) Ha en fin påske!

    SvarSlett
  14. This looks so good. We don't have vanilla sugar readily available in the States. Sometimes I will find it in an import store. So anything with vanilla sugar and almonds in it is always a winner, in my book. Thanks for sharing.

    SvarSlett
  15. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,

    Elin
    Alleoppskrifter
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett