søndag 8. april 2012

En flott påsketur!

I dag har vi lufta skiene igjen. Denne gangen gikk turen oppover Silladalen.En deilig dag. Her har skiene pause. Vi tok oss likegodt kaffe og mat mens vi venta! :-)


Her ser vi fjellet Sillagaisa. I sommer var vi på dette fjellet på "10 på topp "-tur sammen med Bamse. Det er fremdeles rart å være på tur uten hund, men vi hadde ellers en flott tur idag, som bildene antyder!
Ha en fin ettermiddag! :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Britt!
  Så härligt det ser ut! Jag bor i norra Sverige och har också snö och skidföre. Så det har blivit en del skidåkande under påsken. Vädret är fantastiskt fint!

  SvarSlett
 2. Det ser ut som dere har hatt det samme været som vi har hatt, men det er jo ikke så rart siden vi bor i samme fylke ;-) Hvor ligger Sillagaisa, forresten? God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sillagaisa ligger oppe i Kildalen i Nordreisa kommune. Her hos oss har vi hatt noe variabelt vær i påsken, men idag har det vært strålende! Håper det blir like bra i morra! Fortsatt god påske til deg også! :-)

   Slett
 3. Flotte påskebilder...her har det også vært en nyydelig dag i dag...håper bare det fortsetter utover...
  Nyt kvelden!
  Klem fra Kristin


  P.S Kanskje du kan fjerne ordbekreftelsen på kommentarene, det tar litt tid å legge inn kommentarer når det er to koder man må forsere.
  Gå inn på "Utforming"...så innstillinger...så finner du det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk for tipset! Nå er ordbekreftelsen fjerna (tror jeg)! Jeg er fersk i dette "gamet", så alle tips mottas med stor takk! :-)

   Slett