mandag 4. juni 2012

Dagens investering

Vi har et fantastisk vær no om dagen og eg har faktisk tenkt å nyte været i ro og mak, uten større forstyrrelsa. Eg har barrikadert meg med fargerike skyts.


No kain ho bærre prøv seg, dein helsikas tøtta..


Kjenn eg ho rætt, så tar ho væl med seg heile familien når ho kjæm...
...mæn di ska'kje bli lenge, her skal både ho sjøl og heile slekta røykes vækk med sitrondunst!

Med ønske om en myggfri kveld!6 kommentarer:

 1. He, he, nesten som om min nordlending skulle sagt det, men da hadde det nok vært ispedd litt mer bannskap:-)

  Ønsker deg en myggfri kveld!

  SvarSlett
 2. Hos oss er myggen erstattet med bitte små knott som gjør at kvelden må tilbringes innendørs og så har vi regnbyger i tillegg....ikke er det varm heller ;o( kjip kveld!

  SvarSlett
 3. Hihi, det første jeg tenkte var at " Hvis myggen har sansen for lekkert interiør og farger, kommer den sikker til å flytte inn i alle disse små husene dine med heel storfamilien sin , hihihi."

  Erteklem fra Anne på landet

  SvarSlett
 4. Ja, klarer du å holde DEN familien unna, da er du dyktig. Nydelige farver og sikkert nydelig duft, da blir de en stund. Her er ikke sommeren kommet enda, litt lettere i dag, men regnet kom til kvelds, igjen. Ha en fin kveld både med og uten mygg

  SvarSlett
 5. Hei Britt...
  ...du må holde oss oppdatert om du greier å holde den "familien" borte med mygglys...tror neimen ikke det er mulig, men her har det forresten vært så kaldt at jeg har ikke sett myggen enda...bare hærslige maur og humler...men alt er jo verdt et forsøk...
  Fortsatt god myggfri kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Ja, er det ikke det ene så er det det andre! Jeg har sett bare noen få mygg hittil i år, og er glad de holder seg på avstand. Den liker nok ikke en så kjølig værtype som det er om dagen. Jeg har god erfaring med mygglys, så med alle dine lover det bra.

  Lykke til! Hører gjerne om hvordan det går!

  SvarSlett